Paddla kanot i Hotagsfjällen

Jag älskar skogen som ni alla vet och att paddla kanot är något mycket speciellt för mig och min sambo. Om ni inte redan har testat kanot så bör ni göra detta omgående, ta semester från jobbet och ge er iväg ut i friheten. Här kommer en inspirerande video som förhoppningsvis för någon av er som läser detta att ta vara på chansen och ge er ut på ett riktigt äventyr!

För er som aldrig varit ute i naturen tidigare så rekommenderar jag varmt att ni investerar i bra utrustning som håller måttet. Skillnad mellan bra och dålig utrustning kan vara livsavgörande och därför avråder jag er starkt från att satsa på budget produkter som exempelvis sovsäckar, ficklampor eller kläder för den delen. Det är sällan värt att vara ekonomisk när ens liv står på spel. Det må kännas överdrivet men när man befinner sig ute i fjällen och det är minus 20 grader så är det inte lika roligt. Nu är det inte alla som gillar kyla och att vandra i fjällen men jag hoppas att ni förstår min poäng. Tänk på detta nästa gång ni skall ut på ett äventyr, oavsett om ni är nybörjare eller mer erfarna individer. Nu hoppas jag att ni njuter av denna vandring/paddlings video.